germany  

SPINBIKE®

Ingemann Maskinfabrik A/S har igennem mange år leveret dele / komponenter​ og reservedele til spinning cykler.

Ingemann producerede, monterede og samlede selv spinning cyklen "SPINBIKE®" sidst i 1990'erne.

Market var på daværende tidspunkt så presset rent prismæssigt at SPINBIKE® blev lagt i mølposen.

​På SPINBIKE® er der i alle løsninger lagt vægt på at minimere de to faktore, som i almindelighed er de mest problematiske for en spin cykel. Nemlig rustangreb p.g.a. sved, samt stort behov for vedligeholdelse. En SPINBIKE® er nem at holde ren, det lukkede design sikre, sammen med anvendelsen af komponenter, som normalt kun anvendes til dyre racercykler, cyklen en lang levetid, og en høj grad af driftsikkerhed.

Indendørs cykling (SPINNING) tillader nybegyndere, elite sportsfolk og ældre at træne sammen. Det er en meget speciel form for træning, som er sjov og let at lære. Spinning er også ekstremt skånsomt mod led og muskulatur (non-impact). Det kan endvidere bruges til genoptræning af muskelgrupper, særlig lår og lægmusklerne.​

At køre på en SPINBIKE® er en hel del anderledes end at køre på en almindelig cykel, da en SPINBIKE® har fast gear. Et svinghjul med en vægt på ca. 27 Kg. og en gearing på godt 1:3,1 giver en fornemmelse af fart, -men pas på-, dine føder kan ikke stoppe eller slappe af, de bliver nød til at fortsætte, det er så godt som umuligt at bremse med sine ben.

Derfor er belastning og bremsesystemet pladseret midt på styret og indrettet således, at du med et enkelt greb kan bremse helt (nødbremse). Den faste belastning justeres med et lille håndhjul, belastningen øges ved at dreje mod højre, mod venstre mindskes belastningen.

Justering af styr og sadelhøjde foregår enkelt og let med et kiphåndtag. Der er markeringer på sadelpinden, så man fra den ene gang til den anden, nemt kan indstille sadelhøjden, ikke noget med justering af sadel frem og tilbage, fordi sadelrøret har samme vinkel i forhold til krankboksen, som på en racercykel og man vil derfor altid side rigtigt. Indstillingen af styret, som trækkes frem og opad i samme bevægelse giver en nem justering, også her er kun én justering, jo større man er, jo længere skal styret også frem og op.

Gennem præcision og kvalitet optimerer vi oppetiden hos dine kunder!

Kontakt Ingemann​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt