germany  

Nyheder​

16/11 - 2016


21/10 - 20161/10 - 2016​

Elmia Subcontractor 2016

Uddrag fra Teknovation Nr. 16 / 2016 / 11. årgang - side 6

Af Thore Dam Mortensen tdm@teknovation.dk

​DANSK INNOVATION

Spændende danske produkter skortede det ikke på, da Teknovation igen i år var forbi i det svenske. Fra Gevninge på Sjælland udstillede Ingemann Maskinfabrik A/S de seneste innovationer herunder firmaets Robo-Coup koblingssystem, der gør det enkelt, hurtigt og fleksibelt at få robotter til at foretage samlingsoperationer i mindre serier. Den midtsjællandske virksomhed satser da også særligt på at udvikle løsninger til robotautomationsmarkedet.

ISO 9001 certificering af Ingemann Maskinfabrik A/S

Efter en succesfuld fusion af LH maskinfabrik og Ingemann Maskinfabrik, har vores medarbejdere og ledelse på rekordtid (3 uger) fuldførte et komplet ISO 9001 hos Ingemann Maskinfabrik, hvor vi i første hug bestod uden anmærkninger. Vores nationale og internationale kunder lægger stor vægt på, at vi er ISO certificerede, hvilket nu er tilfældet.

Endvidere passer det perfekt ind i vor strategi om at være total leverandør til metalindustrien, med vægt på kvalitet, leveringspræcision samt konkurrencedygtige priser og har endvidere betydning med hensyn til vores udviklings- og rådgivningsopgaver.

Det perfekte match, LH Maskinfabrik og Ingemann Maskinfabrik fusionerer

Pr. 1. oktober blev Ingemann Maskinfabrik og LH Maskinfabrik fra Regstrup ved Holbæk til et selskab.

Vi har fusioneret på den måde, at Ingemann køber LH Maskinfabrik. Helge Ingemann er trådt et skridt tilbage og er blevet bestyrelsesformand, Bo Ingemann er blevet CTO, og Lars Hjulmann (tidligere ejer af LH Maskinfabrik) er blevet administrerende direktør for Ingemann Maskinfabrik A/S.​

Hos begge parter er der stor begejstring for det fremtidige setup.

De første spæde tanker om en fusion blev gjort i begyndelsen af året. Dels fordi vores maskinparker supplerede hinanden rigtig godt, dels fordi vi tilsammen kan yde en bedre service til vores kunder og pr. 1/10-16 blev fusionen så en realitet.​

LH Maskinfabrik er gode til fræsning i letmetal og plast, mens Ingemann er specialiseret inden for fræs og drej i stål og rustfri metaller samt udvikling og prototypefremstilling.

Efter fusionen får vi klart flere muskler at spille med. Vores nationale og internationale kunder efterspørger høj fleksibilitet, hurtig leveringstid og høj kvalitet, og der bliver vi tilsammen stærkere.

Hele den danske produktion samles på Ingemanns fabrik i Gevninge. Hvis alt går vel, kommer det til at ske i første kvartal 2017.

Der kommer seks CNC-maskiner og en stor sav fra LH Maskinfabrik. Ingemann råder i forvejen over fire CNC-drejebænke og to CNC-fræsere samt en række manuelle maskiner. Så på CNC-siden bliver det dobbelt op. Vi kommer til at kunne håndtere både små og store emner.

Lars Hjulmann bliver samtidig også direktør for Ingemann Maskinfabriks litauiske datterselskab Precizika Metal, som har 30 medarbejdere.

Det er meningen, at udvikling, prototyper samt fremstilling af varer med kort gennemløbstid håndteres fra Danmark, mens større serier samt gentagelsesopgaver fremstilles i Litauen.​

Gennem præcision og kvalitet optimerer vi oppetiden hos dine kunder!

Kontakt Ingemann​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt