Eksperter i aluminium bearbejdning​

​Skal du bruge professionel hjælp til aluminium bearbejdning? Hos Ingemann Maskinfabrik A/S er vi eksperter inden for dette område. Vi kan være behjælpelige med både CNC-drejning og CNC-fræsning.

Med hjælp fra vores maskinfabrik er du i gode hænder. Vi har nemlig stor erfaring inden for spåntagende bearbejdning i aluminium.

Vi tilbyder aluminium bearbejdning efter dine ønsker

Mange bruger os som deres fortrukne leverandør, når det kommer bearbejdning i aluminium. Vi sparrer ofte med vores kunder – det kan være valg af den rette legering, og/eller valg af overfladebehandling.

På den måde kan vi være sikre på, at vi opnår et resultat, som du er tilfreds med, og som lever op til dine forventninger og krav.​

Skriv eller ring for at høre mere

Har du behov for hjælp til aluminium bearbejdning, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os med det samme.

Du kan enten vælge at skrive til post@ingemann.dk, eller du kan ringe til os på telefon 46 40 25 81. Du kan tilmed kontakte os via formularen på vores hjemmeside. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig med lige præcis din opgave.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ingemann Maskinfabrik A/S 

Skullebjerg 1, Gevninge

​DK-4000 Roskilde​​

Danmark

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation 

Telefon: +45 46 40 25 81

​E-mail: post@ingemann.dk

CVR: 12605277

Find os på Linkedin  linkedin-hvid