​Leverandør af systemleverance

​Har du behov for hjælp til systemleverance? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos Ingemann Maskinfabrik A/S hjælper vi vores kunder med systemleverancer. Det vil altså sige, at vi ikke kun leverer komponenter, men også leverer en samlet enhed eller en større del af en løsning. Vi står altså både for:

  • Indkøb
  • Produktion
  • Logistik
  • Montering
  • Kvalitetskontrol.

Du behøver således kun koncentrere dig om én enkelt leverandør i stedet for flere leverandører. Det er med til at gøre livet meget nemmere for dig som kunde, hvilket er meget vigtigt for os. Har du brug for en systemleverandør, er vi altså den helt rette at tage kontakt til.

​Systemleverance, kort leveringstid og lavere enhedspris

Vi har stor erfaring med systemleverancer til industrien. Med en systemleverance kan du opnå en kortere leveringstid, lavere enhedspris samt mindre behov for lager og lagerplads.​​

Kontakt os med det samme for mere information

Søger du en leverandør af systemleverancer, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi leverer den samlede del eller en større del af løsningen, og vi hjælper med alt lige fra ordre til levering. Det er med til at gøre livet meget lettere for dig som kunde, da du kun skal koncentrere dig om en enkelt leverandør.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med systemleverance, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på 46 40 25 81 eller sende en besked til post@ingemann.dk.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ingemann Maskinfabrik A/S 

Skullebjerg 1, Gevninge

​DK-4000 Roskilde​​

Danmark

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation 

Telefon: +45 46 40 25 81

​E-mail: post@ingemann.dk

CVR: 12605277

Find os på Linkedin  linkedin-hvid