Om Ingemann

Historien kort

Ingemann Maskinfabrik A/S blev startet i 1975 af Helge Ingemann i en stald i forbindelse med hans private bolig. Efterhånden, som aktivitetsniveauet steg, fulgte behovet for mere plads med. Det medførte, at der blev bygget helt ny fabrik i Gevninge ved Roskilde i 1990.

Successen fortsatte, så primært for at øge kapaciteten og sekundært at deltage i udflytningen til det lavere omkostningsniveau købte man i 2008 maskinfabrikken UAB Precizika Metal i Litauen.

I dag er der på de to fabrikker under brandet INGEMANN ansat 43 motiverede medarbejdere. De skabte i 2014 tilsammen en omsætning på cirka 25 mill. kr.
Den overordnede ledelse og ejerkredsen udgøres af Helge Ingemann og sønnen Bo Ingemann.​​

​Hos INGEMANN tror vi på vigtigheden af:

  • Faglig professionalisme
  • Levering til tiden

  • Troværdighed
  • Engagement
  • Know-how
  • Kreative løsninger
  • Udfordrende sparring​

Tankegodset

Selskabet fejrede i 2015 40 års jubilæum. Det ville få mange til automatisk at bryste sig af lang erfaring. Det gør Helge og Bo ikke. De er helt opmærksom på, at hvis erfaring kun er udtryk for, at tiden er gået, og den ene dag har været en kopi af den anden, så svarer erfaringen til at stå på perronen med en billet til et tog, der er kørt. Derfor har man hele vejen igennem udfordret sig selv og fokuseret stærkt på nytænkning og selvkritik. Udover unikke løsninger til kunder har det bl.a. resulteret i en række egne produkter med betydelig nyhedshøjde.

Som underleverandør indser man vigtigheden af værdikædetænkning. Der fokuseres ikke kun på kundernes behov, men også på kundernes kunders behov. Derfor lægger man vægt på at deltage i design og udvikling af nye produkter hos kunderne. Det er nødvendigt med dyb indsigt og forståelse af det egentlige, bagvedliggende behov og produktets bevægelse fra produktion til montering og drift. Dermed bliver det optimalt for kunden at fokusere på de samlede nettoomkostninger i forbindelse med samarbejdet i stedet for en nøgen pris. Prisen alene udgør kun en lille del af omkostningerne. Den del, der er sværest at gøre ret meget ved.​​

Sidst men ikke mindst, så er vores motto: "Det skal være nemt at være kunde hos INGEMANN​"

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ingemann Maskinfabrik A/S 

Skullebjerg 1, Gevninge

​DK-4000 Roskilde​​

Danmark

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation 

Telefon: +45 46 40 25 81

​E-mail: post@ingemann.dk

CVR: 12605277

Find os på Linkedin  linkedin-hvid