Optimer kvaliteten via vores prototypefremstilling

Skal du bruge professionel hjælp til prototypefremstilling? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Ingemann Maskinfabrik A/S hjælper vi vores kunder med fremstilling af prototyper. Nogle af de punkter som vi kan hjælpe med er:

  • ​Design
  • ​Udvikling
  • ​3D - print
  • ​Prøveemne
  • ​Produktoptimering
  • ​Fremstilling
  • Montage

Vi tilbyder hjælp til samtlige faser eller enkelte faser. Vi kan altså hjælpe dig med at producere et ”kendt” produkt, men vi vil også meget gerne være med under hele processen - allerede fra start. På den måde kan vi komme med en lang række forslag til produktets endelige udformning, så dette passer optimalt til produktionsprocessen. På den måde kan du opnå en reduktion af omkostningerne​.

Vi har den rette ekspertise inden for prototypefremstilling

Vi har de nødvendige faciliteter samt den rette ekspertise, når det kommer til prototypefremstilling. Vi sørger for at tage samtlige produktionsparametre i betragtning, så bearbejdningen optimeres. Efter en succesfuld 0-serieproduktion igangsætter vi den egentlige produktion. Vi garanterer et problemfrit produktionsforløb, såfremt vi har været med under hele det forudgående forløb.​​

Ring eller skriv i dag for mere information

Søger du en maskinfabrik, der vil hjælpe med prototypefremstilling, er vi uden tvivl de helt rigtige at tage kontakt til. Vi er med dig med hele processen lige fra design til levering, ligesom vi tilbyder hjælp til de enkelte faser. Vi har den nødvendige ekspertise samt de rette faciliteter til at kunne fremstille prototyper, og vi garanterer derudover et problemløst produktionsforløb.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe på 46 40 25 81 eller ved at sende en besked til post@ingemann.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

​Gennem præcision og kvalitet optimerer vi oppetiden hos dine kunder!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ingemann Maskinfabrik A/S 

Skullebjerg 1, Gevninge

​DK-4000 Roskilde​​

Danmark

Klik her for rutevejledning

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation 

Telefon: +45 46 40 25 81

​E-mail: post@ingemann.dk

CVR: 12605277

Find os på Linkedin  linkedin-hvid