​Få hjælp til produktoptimering

​Har du behov for professionel hjælp til produktoptimering? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos Ingemann Maskinfabrik A/S hjælper vi vores kunder med:

  • Produktudvikling
  • Produktoptimering
  • Prototypefremstilling.

Vi kan altså være med under hele din proces lige fra design til levering af det færdige produkt. Vi har en stor faglig viden på dette område, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til en innovativ løsning, der optimerer dit produkt mest muligt.

Vi hjælper med produktoptimering og prototypefremstilling

Vi vil meget gerne hjælpe, når det kommer til at optimere dit produkt. Vi har stor erfaring med at udvikle produkter, ligesom vi kan hjælpe dig med at fremstille prototyper. Vi kan således være med under hele processen og komme med gode råd og forslag til design. Med vores hjælp vil du med garanti kunne optimere din proces, og vi sørger altid for at have fokus på både kostpris, funktion og design.

Skriv eller ring for mere information

Skal du have hjælp til produktoptimering, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med produktoptimering, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre ved at sende en besked til post@ingemann.dk eller ved at ringe på 46 40 25 81. Endelig kan du også vælge at kontakte os via formularen på vores hjemmeside, så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt ​Ingemann Maskinfabrik A/S

Skullebjerg 1, Gevninge

​DK-4000 Roskilde​​

Danmark

Åben i Google maps

Telefon: +45 46 40 25 81

​E-mail: post@ingemann.dk

CVR: 12605277

Følg os på LinkedIn​

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvad enten det er på mail, telefon eller vores kontaktformular nedenunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt ​UAB Precizika Metal

​Lakunu str. 3

​LT-09 108 Vilnius

​Litauen​

Åben i Google maps​

Telefon: + 370 52 36 36 04

E-mail: info@ingemann.lt